Akvarij Umjetna Potonulog Broda Ukras Akvarij Zračni Razarač Split Brod Ukras Potonulog Broda Se Koristi Zrakom Kisikom Pumpom

  • 170.74 kn
  • 111.00 kn
(0 Naši kupci)

Ukras

Broj artikla:
  • w5401
Oznake:
  • potonulog broda, dekoracija akvarija za brod, Dekoracija akvarija za ribice, dodatna oprema za akvarij, brodolom u akvariju s jedrima
  • Materijal - Плацентарный
  • Težina - 180g
  • Naziv - МЕАНГУД
  • Тип2 - S protok zraka bez regulatora
  • Vrsta vodenih Ukrasa - Ukras
  • Тип1 - Ukras upao Potonulog broda u Akvariju
  • Тип3 - Može se koristiti sa zračnom pumpom
  • Broj modela - BROJ artikla 209
  • Veličina - 24 x12cm

[xlmodel]-[custom]-[39328]

Specifikacija:

Boja: Prikaz kao na slici

Materijal: Plastika

Veličina: 24x12 cm/9,36 "x 4,68" (cca.)

Paket uključuje:

1X Аквариумное Ukras Upao Potonulog Broda

1X Regulator protoka zraka (besplatno)

Lice:

1, 100% grupa nova i kvalitetna.

2, crijevo s ukrasima za podešavanje veze, ventil ili pumpu.Stavite u akvarij ukrasi i učvrstite položaj.Podesite pritisak zraka i za izradu ukrasa, kako bi dobili idealne efekte kretanja.

3, Koristite vezu zračne pumpe (nije u kompletu).

Važno:

1, Visoke zahtjeve za boju ili drugim obilježjima kupce, molimo vas, znajte.Slike ne mogu prikazati stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

2, Molim vas, pažljivo pročitajte veličine proizvoda.Veličina može biti mali umjetne pogreške mjerenja, molimo za razumijevanje.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[dobra]-[44533]

[xlmodel]-[custom]-[39134]

O Plaćanju

1. Mi prihvaćamo plaćanje preko Alipay, VISA, Mastercard, Western Union, Qiwi i bankovni transfer.Sve uplate se primaju putem sustava escrow sigurnosti sustava.

2. Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

3. Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo.

4. Kupac je odgovoran za sve poreze ili naknade koje se naplaćuju njegovom zemljom.Zbog carinjenja pri međunarodnoj trgovini mogu nastati dodatni troškovi ili kašnjenja.Iskreno se nadamo da ste ljubazno ne prihvatiti dodatne carinske troškove ili carinjenje, kao razlog za zahtjeve za povrat ili negativne povratne informacije.

O slanju

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i adrese APO / FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke.

4. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme putovanja može promijeniti, posebno u sezoni praznika.

5. Ako niste primili njegovu parcelu u roku od 60 dana (Brazil 90 dana) od dana plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Povrat ili Povrat novca

1. Ako je proizvod neispravan, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 7 dana.Ne otvarajte spor bez ikakve poruke.

2. Visoki zahtjevi za boju ili drugim obilježjima kupci, molimo vas da znaju.Slike ne mogu prikazati stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

Sve dimenzije proizvoda su mjere ručno, tako da je ponekad dozvoljeno greška u 1-50 piksela.

3. Ako niste zadovoljni primljenim proizvodom, molimo vas pravovremeno kontaktirajte nas i vratite ga u roku od 15 dana za zamjenu ili povrat novca.

4. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i identifikator vaše narudžbe.

5. Trošak povrata pošiljke plaća kupac (osim za neispravan proizvod).

Naši

1. Ako ste zadovoljni našom uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu i procjenu "POZITIVNI 5 ZVJEZDICA".Vaša podrška - naš je najveći motiv.

2. Ako niste zadovoljni proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, a mi ćemo vam pružiti zadovoljavajuće rješenje.

3. Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstvo kupaca.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas na TradeManager ili e-mail.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: