Zaštitna torbica za sjedalo Udobne Navlake za Sjedala vozača Automobila Plišani Jastuk Za pick-up Meka Zaštitna Sjedalo vozača

  • 169.85 kn
  • 84.92 kn
(0 Naši kupci)

Dodatna oprema za interijer

Broj artikla:
  • w424301
Oznake:
  • Tip materijala - Pamuk
  • Применимый sezone - Četiri godišnja doba
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Opis i Karakteristike:

Ovaj plišani jastuk za autosjedalice savršen za vaše automobila, ona je meka i topla, tako da ćete se lijepo sjediti u hladnim danima.

1. Izrađen od kvalitetnog kratko medo materijala, naš auto kratka plišani jastuk za sjedište izuzetno je mekan, udoban, čvrst i topao.

2. Instalacija traje svega nekoliko minuta, tako da ćete moći lako dati svom automobilu na novi izgled.

3. Naširoko se koristi za većinu putničkih vozila, vozila ili kamiona, tako da ne brinite o svojoj modela.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Auto jastuk

Materijal proizvoda: Kratak pliš

Težina proizvoda: oko 600 g/ oz 21,16

Veličina proizvoda: oko 103 x 50 cm/40,55x19,68 cm

Pakiranje list:

1 * Auto jastuk

Napomena:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja, tu je razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Materijal je kvalitetan: Naš moto kratka plišani jastuk za sjedište je izrađen od mekog, praktičan, izdržljiv i toplog kratko medo materijala, tako da ga možete koristiti duže vremena, i više nikada nećete brinuti o kvaliteti.

2. Korisne jastuk za auto: Ako želite osigurati svojoj obitelji ili prijateljima više topline i brige zimi, naša plišani jastuk za autosjedalice, koja je vrlo mekana, visoke gustoće, prozračne, krzneni i влагостойкая je fantastičan izbor.

3. Jednostavnost instalacije: Instalacija ovog jastuk sjedala vrlo je jednostavan.U samo nekoliko minuta možete postaviti i učvrstiti ga na svojoj sjedalici.To može dati vašeg vozila novi izgled.

4. Širok spektar primjene: Ovaj univerzalni medo torbica za autosjedalice široko se koristi za većinu putničkih vozila, vozila, kamiona i mnogo drugog.On je dizajniran za većinu automobila, tako da ne brinite o svojoj modela.

5. Najbolji izbor za automobil: Plišani jastuk sjedala igra važnu ulogu u različitim automobilima.To je dobro prilagođen za vaše автокреслу i pruža udoban sjedenje.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: