Makrame Zidni Rotirajući Pukovnije Ukras Kuće Stalak Za Prtljagu Boem Tapiserija Jedinstveni Dizajn Ručni Rad 36x65 cm Stalak Za Cvjetni Lonac

  • 158.35 kn
  • 126.67 kn
(0 Naši kupci)

Ukras

Broj artikla:
  • w3485
Oznake:
  • ženski jedinstveni nogavica odijelo, muški kravata je jedinstven, jedinstveni stil kućišta, futrole ženske jedinstvene, jedinstven slučaj лади, jedan naušnice jedinstveni, naušnice ljubičasto jedinstvene, jedinstvena bookshelf, x jedinstven slučaj, jedinstveni naušnice-prsten
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Karakteristike

1. Izdržljiv materijal: Čipka zidni viseći elementi izrađeni su od prirodnih pamučnih užad, koji higijenski i izdržljiv.Sve držači zidni viseći elementi su izdržljivi i mogu se montirati na zid.

2. Jedinstveni dizajn: Nakon nekoliko sati pletenje, tkani гобеленовый privjesak ručni rad, pažljivo izrađen od prirodnih materijala, daje ljudima minimalistički izgled i stvara opuštajuću atmosferu u prostoru.

3. Mnoge funkcije: Boem tkani tkanina, tapiserija mogu savršeno koristiti kao skladište trupaca za policu, ona s cvjetnim loncima, a zatim ukrasiti vaš dom.Na прикроватной noćnom ormariću ili uskom zidu, na kauču ili ispred prozora napravite idealno prilagođeno ukras za прикроватной stola.

4. Boemski stil: Stalak za biljke u loncima savršen ukras zidova u dječjoj sobi i može postati dar za rođendan, a također je vrlo pogodna za vjenčanja ili boem tematske zabave.To je savršeno će se uklopiti u dnevnu sobu, spavaću sobu, uzglavlje kreveta, dječju sobu, pa čak i interijer, ugodan kafić ili studio.

5. Široka primjena: Češki tkani гобеленовый privjesak se može koristiti za vjenčanja u zatvorenom prostoru ili na otvorenom.Možete ga koristiti na svojim ceremonijama, domjenke, svečanim stolovima, stolovima za kolače, kao i na svojim fotografijama - izbor neograničene.

Specifikacija:

Materijal: Drvo, Pamuk

Boja: Bijela

Veličina: 65 cm

Težina: 223 g

Upućivanje uključuje:

1 x Zidni rotirajući polica za makrame

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: