Savršena Zvijezda, Vještica, Božić Haljine S Cvjetnim Uzorkom za Djevojčice, Loptu Haljina za Noć vještica, Dječje Haljine S Bojama, Haljine za Svetog Sakramenta, Vestidos za Gi

  • 108.67 kn
  • 102.17 kn
(0 Naši kupci)

Vjenčanja i aktivnosti

Broj artikla:
  • w176067
Oznake:
  • haljina za djevojčice u vrijeme menstruacije, umjetnici nose djevojke, addidas haljina za djevojčice, haljina малефисенты za djevojčice, haljina flintstone kids, haljina kolaž za djevojčice, poppy troll haljine za djevojčice, suncokretovo haljina za djevojčice, haljina отцовское bebe, dječja haljina u džungli
  • Dužina haljine - Dužina do koljena
  • Vrsta tkanine - Organza
  • Stil Rukava - Колпачковая Čahura
  • Stvarne slike - DA
  • Tip elementa - Haljine Za Djevojčice-Цветочниц
  • Dužina rukava (cm) - Bez rukava
  • Ukras - Luk, Vez
  • Naziv - LzL Početna
  • Silueta - Loptu haljina
  • Otvor za gorivo - KAŠIČICA

Karakteristike i specifikacije

Kako mjeriti

Tvornica Foto

Upute za pranje

Detaljne upute za pranje.Na primjer, prati na temperaturama iznad 30, ne koristiti izbjeljivač, ne suho, ne glačati, ne izlagati химчистке i tako dalje

Povratne informacije je vrlo važno.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu.Ako postoji bilo kakav problem, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostaviti negativnu ili neutralnu ocjenu.Pomoći ćemo vam riješiti sve probleme što je prije moguće.Hvala!

V. Koliko košta dostava u moju zemlju?O: Neki proizvodi isporučuju besplatno (dajemo vam određeni način dostave, kada napravite nalog), neki proizvodi trebaju platiti troškove dostave (vidjet ćete to kada naručujete). Što se tiče DHL, UPS, EMS, TNT ili druge vrste ekspresne dostave, možemo također navesti troškovi isporuke za vas, kada napraviti rezervaciju.Što se tiče ostalih detalja, pitanje troškova dostave možete nam poslati e-mail. P: postoji li broj za praćenje moga roba? O: Da, mi smo brod svaki red sa svojim brojem za praćenje, a možete vidjeti status isporuke na odgovarajućoj stranici. U: ja Sam prodavač, htio bih kupiti puno jedinice vašeg proizvoda, što je veleprodajna cijena?A: Hvala vam za vaš zahtjev, ako želite kupiti veliki broj, molimo pošaljite nam e-mail, željeli smo ponuditi vam bolju cijenu, hvala!

Tijekom transporta neizbježan neke manje probleme, kao što su deformacija.Evo nekoliko savjeta za obnovu deformacije u procesu transporta

Podrška na veliko i malo, molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ako vam je potrebna.Obratite nam se s pitanjima.Zadovoljstvo kupca naš je cilj održavanje i osiguranje kvalitete naših proizvoda - naš prvi cilj.Ne brinite, budite sigurni u kupovinu, ako niste zadovoljni, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi garantiramo da ćete biti zadovoljni.Mi ćemo se potruditi da vam pomogne.Puno hvala za vaše povjerenje i podršku.

1. Potpuna uplata mora biti izvršena u roku od 7 dana nakon slanja narudžbe. 2. Kupac je odgovoran za sve poreze i/ili takse koje se naplaćuju u svojoj zemlji. 3. Prihvatljivi načini plaćanja: Sada možete platiti putem Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, bankovnog transfera, PayPal.U budućnosti na www.trogir-ciovo.com.hr će biti na raspolaganju i druge mogućnosti plaćanja.Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi plaćanja, molimo, kliknite na ovaj link help.www.trogir-ciovo.com.hr/payment_method.html.she mogu vam pomoći.

Ako želite odrediti način dostave, molimo vas, platiti troškove dostave, ispod je brzina isporuke za svoju referencu.Hvala!

Zračni pošta 15 ~ 60 dana 17track.net ePacket 7 ~ 20 dana 17track.net Standardna dostava www.trogir-ciovo.com.hr 16 ~ 60 dana global.cainiao.com DHL express 3 ~ 10 dana DHL.com EMS-Express 5 ~ 15 dana 17track.net SF Express 5 ~ 20 dana www.sf-express.com Express-FedEx express 5 ~ 15 dana FedEx.com Način dostave prodavatelj 15 ~ 60 dana global.cainiao.com Арамекс 5 ~ 15 dana aramex.com Gore brzina isporuke navedena samo za referencu, radno vrijeme, loše vrijeme može dovesti do kašnjenja.Slanje avionom u zemlje Istočne Europe i Južne Amerike može potrajati i više od 60 dana.Tipično, Exress imate problema sa carinskim oporezivanja, u tom slučaju, molimo, kontaktirajte carine za plaćanje poreza. 1. Upućivanje šalje se što je prije moguće, nakon uplate, prioritetno će trajati oko 20-45 dana, neke parcele zauzimaju 20-60 dana, EMS (7-15 dana), "DHL", "UPS", "FedEx" (3-8 radnih dana). 2. Obično, većina narudžbe se obrađuju u roku od 1-3 radna dana.Ali kašnjenje isporuke se događa zbog činjenice da je naše skladište se mijenja u svakom trenutku, ako vam to treba hitno, molimo vas da nas kontaktirate prije provjere zaliha.Narudžbe moraju biti poslani do 5 sati, u suprotnom, oni će biti poslani na sljedeći dan. 3. Potvrdite adresu i broj telefona koje ste nam dali.Vaš broj telefona je potrebno kako bi se predstavnici pošte na vrijeme mogli povezati s vama.Potičemo Vas da provjerite njegovu ispravnost, kako izbjeći moguće probleme i gubitak robe. 4. Klijenti su odgovorni za carinske pristojbe, uvozne pristojbe i naknade koje se naplaćuju u njihovoj zemlji, molimo za razumijevanje.

Mi prihvaćamo povrat na bilo koji problem sa kvalitetom, puni povrat će se izvršiti.Molimo vas prvo nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja nakon primitka robe. 1. Proizvod može vratiti u roku od 3 dana zbog problema s kvalitetom ili neispravnog proizvoda, ali, naravno, mi smo temeljito provjeriti sve, od hrane do pakiranja, i ponavljam, da je u dobrom stanju.Kad god je to moguće, mi ćemo vam vratiti novac ubrzo nakon primitka robe. 2. ne zbog problema s kvalitetom povratak, klijenti su odgovorni za slanje i povrat robe.Mi ne возмещаем vrijednost proizvoda koji nisu predmet ponovne prodaje zbog štete uzrokovane radom ili utjecajem vlage.

Opišite povijest vašeg branda, uključujući rokove za izgradnju i razvoj, osnovne korake i tako dalje

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: