Riblji Чешуйки Od Nehrđajućeg Čelika, Соскабливающие Ribež, Brzo Удаляющие Ribu, Овощечистка, Strugač, Kuhinjski Pribor, Alati

  • 48.45 kn
  • 31.96 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • w158504
Oznake:
  • Vrsta - Alati za kuhanje plodovi mora
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Drugo

Riblji Чешуйки Od Nehrđajućeg Čelika, Соскабливающие Ribež, Brzo Удаляющие Ribu, Овощечистка, Strugač, Kuhinjski Pribor, Alati

Lice:

Riblje krljušti snose zuba рыборезки da meso ostane cijeli.Зазубренные zube lako uklanjaju riblje krljušti, smanjuje nered u usporedbi s tradicionalnim plodovima skale pomoću noža.

Зазубренные zube lako ukloniti perut, stvarajući manje nereda nego tradicionalni рыбья чешуя s nožem.Mali zubi mogu oslabiti sitne riblje krljušti u kutu i lako ukloniti krljušti.

Nož za rezanje ribe izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304 jesti kvalitete bez štetnih kemijskih tvari i metala mirisa.Нетоксичен, безвкусен, otporan je na koroziju, izdržljiva i термостойок za svakodnevnu upotrebu.

Možete ih oprati u stroju za pranje posuđa, tako da je potrebno samo ополаскивать rezač nakon svake uporabe i baciti ga u stroju za pranje posuđa.

Ergonomska ručka je idealan za obje ruke i zahtijeva manje truda!Nakon pranja objesiti petlje za rezanje ribom glume da su dobro просохли.

Specifikacija:

Materijal: nehrđajući čelik

Veličina: kao na slici

Primjena: соскабливание ribom glume

Izgled: čist, гигиеничный, sigurna, dugotrajna

Upućivanje uključuje:

1 kom. Strugalica za ribe

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: