Uskrs Dekor Drvo-Drveni Uskrs Nedjelja Dekor Scene Vjerski Križ Stolni Ukras Za Uskršnji Drvenih Uskrsnuća

  • 186.54 kn
  • 93.27 kn
(0 Naši kupci)

Kućni dekor

Broj artikla:
  • w133328
Oznake:
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Drvo

Opis:

Proizvedeno od debelog stabla, ovo uskršnje dekoracije pogodan za bilo koju prigodu, kao što su Uskrs, proljetni zurke, svadbe, rođendane, za stvaranje svečanoj atmosferi i donosi sreću.To je poklon za obitelj i prijatelje, da izraze prijateljstvo, ljubav i zahvalnost.

Specifikacija:

Naslov: Uskrs Сценарный Ukras

Materijal: drvo

Lista proizvoda:

Ukras Pashu scene*1

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Ukras pashu scene: drveni uskrs scena, razvijen od strane naših dizajnera na деревообработке, lijep christian home dekor s duhom i porukom uskrsnuća.

2. Stolni naglasak: Ovo je lijep home dekor, noseći duh i poruku uskrsnuća.Minimalistički dizajn, visokokvalitetno drvo s glatkom površinom.Jedinstveno uskršnje dekoracije, koji zaslužuje da postane dio vašeg doma dekor.

3. Široka primjena: Uređenje scene uskršnji Uskrsnuća pogodan za bilo koju prigodu, kao što su Uskrs, proljetna zabava, vjenčanja, rođendana, za stvaranje svečanoj atmosferi i donosi sreću.

4. Savršen izbor za poklon: To je drva uskršnje dekoracije za stol - savršen poklon za obitelj i prijatelje, da izraze prijateljstvo, ljubav i zahvalnost.

5. Iskrena služba za korisnike: Kontaktirajte nas ako niste zadovoljni našim drvenim dekorom ili imate bilo kakvih pitanja o tome, rado ćemo vam i mi ćemo raditi s vama.Sva pitanja će se rješavati brzo i brzo u roku od 48 sati.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: