Modernizirana spot zavarivanje sa LCD zaslonom, 30 mjenjač, podesivi spot aparat za varenje aparat za baterije, ugrađena baterija kapaciteta od 10.000 mah

  • 617.18 kn
  • 481.42 kn
(0 Naši kupci)

Alati

Broj artikla:
  • w112479
Oznake:
  • Certifikacija - Nema
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

[Modernizirana LCD zaslon] --- Ovaj prijenosni točkasto stroj je izrađen od visoko-kvalitetne metal + plastike s анодированной površine aparata za zavarivanje, koji je otporan na habanje i vatrostalno u korištenju.A zahvaljujući усовершенствованному LCD zaslon možete lako izvršiti brzo postavljanje za postizanje optimalnog efekta zavarivanje. vidljivo vrijeme puls, kašnjenje impulsa i broj impulsa pružaju najbolji izbor prilikom zavarivanja.

[30 razina podesive snage] --- Maksimalna izlazna struja mini-spot za zavarivanje iznosi do 800 A, što omogućuje kontinuirano сваривать tisuće bodova nakon potpunog punjenja.S podesivom snagom zavarivanje 30 mjenjač, raspon je 1-30 ms, što vam omogućuje da zadovolji više profesionalne uvjete za zavarivanje.Pritisnite V + / V-, možete podesiti izlaznu snagu prijenosa, što je veći broj, veća je snaga spot za zavarivanje, molimo vas, praksa u skladu s vašim potrebama.

[Baterija kapacitet od 10.000 mah i funkcija Power Bank] --- Dizajniran s velikim kapacitetom baterije -10000 mah, uređaj spot za zavarivanje baterije prihvaća ulaz 5 2 A, i to u potpunosti može napajati u roku od 4 sata.On može raditi ne samo kao aparat za spot za zavarivanje, ali i može se koristiti kao punjač, kada vam je potrebno punjenje za vrijeme putovanja ili odlaska.Pomozite spasiti svoje troškove i vrijeme.

[Sigurna za upotrebu] --- na temperaturama iznad 60 ℃ naš aparat spot za zavarivanje automatski prestaje raditi, kako bi se izbjeglo oštećenje osoblja ili items.it lako i jednostavno dobivanje nikla listovi i baterije, kuhana fleksibilan način.Bolje pomaže u zaštiti tijekom korištenja od potencijalnih prijetnji.

[Široku primjenu] --- za cilindrične litij baterije, punjive ni-mh baterije i кадмиево-nikla baterije.Također se može koristiti za zavarivanje limova od željeza, čelika, nehrđajućeg čelika debljine manje od 0,2 mm / 0,007 inča sa drugim materijalima od nehrđajućeg čelika.

boja: kao na slici

Materijal: Metal + Plastika

Sadržaj pakiranja:

1 x kabel za Punjenje u automobilu

1 x Olovka za spot za zavarivanje

1 x Spot zavarivanje

1 x Brusni papir

1 x Никелевый list 5 m

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: